Υπηρεσιες-Service

 • Αξιοπιστία

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, αναλύει και αξιολογεί τη βλάβη και σας προτείνει υπεύθυνα την πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα λύση.

 • Εξειδίκευση

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας σε όλο το φάσμα των προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας και οι απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί μας αποτελούν εγγύηση για το ιδανικό αποτέλεσμα.

 • Ταχύτητα

Γνωρίζουμε πόσο απαραίτητο εργαλείο είναι για εσάς ο υπολογιστής σας, έτσι ολοκληρώνουμε την εργασία μας στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

 • Διαγνωστικός έλεγχος

Σε κάθε επισκευή οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν διαγνωστικούς ελέγχους με τα κατάλληλα υλικό-λογισμικά εργαλεία για τη διαπίστωση της βλάβης, αλλά και για την επιβεβαίωση του επιτυχούς αποτελέσματος μετά την επισκευή.

 • Ανταγωνιστικές τιμές

Σας διασφαλίζουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε κάθε επισκευή, όπου γίνονται με απόλυτα συμβατά υψηλής ποιότητας ΟΕΜ ανταλλακτικά.

 

κατασκευή – επισκευή ηλεκτρονικών πλακετών

Κάποιες από τις πιο κοινές σε ηλεκτρονικές πλακέτες βλάβες είναι  στο BGA chip της κάρτας γραφικών, στα Chipset κτλ.
Συμπτώματα για τέτοιου είδους βλάβες:

 • Ο υπολογιστής ξεκινάει αλλά δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη (ούτε στη δικιά του, ούτε και σε εξωτερική).
 • Συμβαίνουν τα παραπάνω αλλά ακούγονται και 3 ήχοι μπίπ από τον υπολογιστή.
 • Τα windows ανοίγουν μόνο σε ασφαλή λειτουργία ενώ σε κανονική εκκίνηση εμφανίζουν μπλε οθόνη και κάνουν επανεκκίνηση.
 • Δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη του laptop αλλά δουλεύει σε εξωτερική κανονικά.
 • Η οθόνη είναι χωρισμένη σε 2, 4 ή περισσότερα επαναλαμβανόμενα τμήματα
 • Ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά αλλά τα γραφικά του είναι παραμορφωμένα ή δείχνει ιερογλυφικά.

 

Οι συγκεκριμένες βλάβες οφείλονται συνήθως σε εκτεταμένες υπερθερμάνσεις ενός υπολογιστή και αυτό διότι οι περισσότεροι κάτοχοι Laptop δεν ενημερώθηκαν ποτέ πως τα Laptop δεν πρέπει να λειτουργούν πάνω σε κρεβάτια κτλ. και πως μια φορά το χρόνο περίπου τα Laptop χρειάζονται ένα service στο σύστημα ψύξης. Τα Laptop είναι πολύ επιρρεπείς στις υψηλές θερμοκρασίες και συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να λειτουργεί καλά το σύστημα ψύξης. Το σύστημα ψύξης αναπνέει αέρα από τις εγκοπές στην κάτω μεριά του Laptop και εκπνέει από το πλάι ή από πίσω. Συνεπώς όταν τοποθετούμε ένα Laptop πάνω σε κρεβάτι, πόδια, μαξιλάρια κτλ., είναι σαν να του κλείνουμε το στόμα προκαλώντας έτσι έντονη υπερθέρμανση. Επίσης στο σύστημα ψύξης ενός Laptop υπάρχουν εσωτερικά κάποιες χάλκινες αεροκυψέλες, στις οποίες με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύεται σκόνη από το περιβάλλον και αυτό προκαλεί επίσης βούλωμα και κατά συνέπεια υπερθέρμανση.
Όπως και στην Ιατρική λοιπόν, η καλύτερη λύση είναι πάντα η πρόληψη και στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο συχνό σέρβις και καθαρισμό του συστήματος ψύξης (Μια φορά τον χρόνο).

Τι γίνεται όμως όταν πλέον είναι αργά για πρόληψη?

Στην ACPC με την τεχνογνωσία μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας , είμαστε σε θέση να επισκευάζουμε κάθε είδους βλάβες από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο δύσκολες ηλεκτρονικές βλάβες σε μητρικές πλακέτες, κάρτες γραφικών κτλ.
Συγκεκριμένα, διαθέτουμε εξοπλισμό bga Workstation τελευταίας τεχνολογίας που σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία μας και τις εξελιγμένες μεθόδους μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε 3μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας για κάθε βλάβη που αποκαθιστούμε.
Ακόμα ποιο συγκεκριμένα, στις παραπάνω βλάβες που αναφέραμε δηλαδή στην κάρτα γραφικών, στο chipset κτλ., συνήθως η βλάβη δεν οφείλεται στο ίδιο το τσιπάκι αλλά στις κολλήσεις που μεσολαβούν ανάμεσα σε αυτό και στο PCB (μητρική πλακέτα κτλ.) καθώς χαλάνε από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις έντονες διαστολές, συστολές.