επικοινωνια

Με εκτίμιση ,

Σακελλάρη Θεώνη

Τραυλαντώνη 0 , Μεσολλόγγι 30200

Τηλ: +306977507987 , +306975562271

email: info@i-cube.gr

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ PROJECTS

Η εταιρεία i Cube δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης και επισκευής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας. Με συνδυασμο την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών η i Cube καλύπτει κάθε είδους ανάγκη για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Πολιτική της εταιρείας είναι η ειλικρίνια, η συνέπεια και η σωστή συνεννόηση με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Το πλήρες επισκευαστικό κέντρο στις εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ασχολείται με όλο το φάσμα των προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας με στόχο την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Αφού αξιολογηθεί η βλάβη σας από το άρτιο ειδικευμένο προσωπικό μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά και να σας προτείνουμε την πιο οικονομική και ταυτόχρονα ποιοτική λύση.

Προσφέρουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές σε συνδυασμό με εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Για επιχειρήσεις, αναλαμβάνουμε την πλήρη τεχνική κάλυψη, τεχνική εγκατάσταση, και συντήρηση ηλεκτρονικών δικτύων, υπολογιστών και περιφερειακών εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του τμήματος μηχανογράφησης.

Σας περιμένουμε  στην διεύθυνση Τραυλαντώνη -0- για να γνωριστούμε από κοντά.